Welkom bij Strips Collectables!

Strips Collectables is een online stripwinkel en biedt u complete reeksen, nieuwe en tweedehands stripboeken van uitstekende kwaliteit aan. Bij Strips Collectables staat de tevredenheid van de klant, goede prijs/kwaliteit verhouding en service altijd voorop. Overigens worden alle bestellingen met de grootste zorg uitgevoerd en verwerkt. Uw bestelling wordt in een kartonnen boekverpakking of speciale verpakking verpakt om eventuele beschadiging te voorkomen en zodoende de kwaliteit van de aangeboden strips te kunnen garanderen.

Naast de talrijke strips, treft u bij Strips Collectables voornamelijk andere Nederlandstalige stripverhalen van uw favoriete stripheld(en) aan. Bij ons vindt u een ruim assortiment voor een zoektocht naar het perfecte stripboek.

Neem gerust een kijkje wat wij u te bieden hebben en bezoek onze webwinkel regelmatig voor de allernieuwste aanbiedingen.

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u meer informatie over een item dat u niet kunt vinden? Neemt u dan gewoon contact met ons op. Wij helpen u graag hiermee verder.

Alvast veel winkelplezier toegewenst!