Veel gestelde vragen (FAQ)

Kan ik de gekochte artikelen ook komen afhalen?

Het ophalen van uw bestelling is helaas niet mogelijk. Wij zijn een internet webwinkel en verzenden via Postorder.

Kan ik mijn bestelling op een ander afleveradres laten bezorgen?

U kunt ervoor kiezen om uw bestelling op een ander afleveradres te laten bezorgen. Tijdens het plaatsen van uw bestelling krijgt u de mogelijkheid om een afwijkend afleveradres op te geven.

Kan ik mijn bestellingen gecombineerd laten verzenden?
Om op de verzendkosten te besparen kunt u uw bestellingen combineren. Deze worden dan door ons als één pakket met DPD of DHL verstuurd. U betaalt dus maar één keer verzendkosten, afhankelijk van het totaalgewicht en volume van het pakket. We raden u daarom ook aan om eerst op uw gemak te winkelen om vervolgens alles in één keer te bestellen.

Kan ik betalen bij aflevering?
Nee, helaas is het niet mogelijk om bij levering te betalen. De webshop van Strips Collectables accepteert alleen bestellingen, welke vooraf betaald zijn op rekening.

Verstuurt u ook naar het buitenland?
Ja, wij versturen ook binnen Europa, zoals naar Belgie of Duitsland. De verzendkosten binnen Europa staan op onze pagina verzendkosten vermeld. Buiten Europa alleen op aanvraag.

Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?

Uw bestelling wordt binnen 3 werkdagen verzonden, nadat uw betaling bij ons op de rekening is bijgeschreven. U ontvangt hiervan altijd per e-mail een update van verzending.

Wat zijn de verzendkosten van mijn aankopen?

De verzendkosten zijn afhankelijk van uw aankopen. Deze verzendkosten kunt u vinden op onze pagina: 
Verzendkosten